Duizendste concert Frans Bauer in Carré

IMG_20160509_170054Woensdag 6 maart 2013 staat Frans Bauer met zijn duizendste concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam: Frans Bauer Live in Concert IX. Onder begeleiding van de negenkoppige Holland Showband brengt hij alle hits uit de afgelopen jaren. In 1996 stapte Bauer voor het eerst voorzichtig het toneel op. Dat hij amper 20 jaar later zijn duizendste concert zou geven, had hij zelf nooit durven dromen. Hij groeide uit tot één van de Nederlandse topartiesten op het gebied van het levenslied.

Zijn beleving tijdens het maken van muziek bleef hetzelfde: ‘Ik zing nu eenmaal graag. Als ik op het podium sta, vergeet ik alles’, aldus Bauer in dagblad de Metro. Naast toppers als ‘Heb je even boor mij’ en ‘Mijn hart gaat zo tekeer’ zal de zanger vertolkingen brengen van songteksten van The Beatles en Herman van Veen. Bauer ‘wil een vermakelijk en integer concert met gevoelige nummers die hem zelf aanspreken.’ Het concert begint om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Frans Bauer zingt met dolfijnen in Dolfinarium
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Grote drukte rond Ahoy door Frans Bauer en Kerstcircus
Lees ook:Frans Bauer haalt Bananasplit uit de mottenballen
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>