Dance event 5 Days Off in Amsterdam

IMG_20160511_183532Woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2013 vindt in Amsterdam voor de 14e keer 5 Days Off plaats, met als hoofdlocaties Paradiso en de Melkweg (2014: klik hier). Geïnspireerd op het 10 Days Off Festival in Gent, is 5 Days Off het eerste meerdaagse dance event in ons land, met meer dan 20.000 bezoekers per jaar. Ruim tachtig dj’s uit binnen- en buitenland veranderen het Leidseplein vijf dagen lang in een nachtclub (bron: persbericht).

Naast een indrukwekkende line-up van artiesten organiseert 5 Day Off een aantal specials, waaronder de Jäger Music Room in Paradiso, een platenbeurs in De Balie, een talkshow in de Stadsschouwburg en een workshop nachtfotografie. Naast de vaste locaties Melkweg en Paradiso maakt De Balie zich deze editie ook op voor een nachtprogramma: vrijdag met Fit & Fruitig. Overdag en ’s avonds  biedt De Balie  film, fotografie, mediakunst, grafisch ontwerp, mode en lifestyle.

Lees ook:5 Days Off festival in Amsterdam
Lees ook:Clubdance festival 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Festival 5 Days Off Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>