Amsterdam Dance Event 2013

Woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober 2013 beleeft Amsterdam, de internationale hoofdstad van de elektronische dance music de 18e editie van het Amsterdam Dance Event (2014: klik hier). Het is de meest toonaangevende conference en grootste showcase festival voor elektronische muziek ter wereld. De organisatie verwacht een slordige 200.000 bezoekers en 2.000 artiesten bij 330 events op 80 locaties. Woensdag gat het festival in première met een 5 uur durende dj-set van Chuckie in Paradiso.

Hoofdlocaties zijn Paradiso en de Melkweg; andere in het oog springende plekken zijn onder andere Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Sugar Factory, WesterUnie, Passenger Terminal Amsterdam, Muziekgebouw aan ‘t IJ, AIR, het Concertgebouw, Little Buddha, MC Theater en Stanislavski. In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 oktober in drie hallen van de RAI het Amsterdam Music Festival plaats, met onder meer Armin van Buuren en Le Grand. Daarnaast biedt ADE Playground overdag een programma op uiteenlopende locaties in de stad. Professionals uit de internationale elektronische muziekindustrie treffen elkaar op een reeks conferenties die worden beschouwd als de belangrijkste in hun soort, in onder meer De Balie, de Melkweg, Felix Meritis en Pakhuis de Zwijger.

Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): woensdag 18 t/m zondag 23 oktober
Lees ook:Amsterdam Dance Event
Lees ook:Woensdag 14 oktober begint Amsterdam Dance Event 2015
Lees ook:Record aantal dj’s naar Amsterdam Dance Event

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Amsterdam Dance Event 2013

  1. Barry Atsma

    Armin van Buren? Serieus?

    Deze site zuigt echt big cock.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>