Western Experience in de Brabanthallen Den Bosch

Zaterdag 26 en zondag 27 januari 2013 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de 18e editie plaats van Western Experience: het grootste allround Country & Western festival van Europa (2014: klik hier). De western is op allerlei manieren in De nBosch te vinden: countrymuziek, western riding, Indiaanse PowWow dansen, line dancing en American wheels (auto’s en motoren).

 

Er zijn vier Hallen met een houten dansvloer; de muziek wordt verzorg door bands en Dj’s. Zaterdag heerst er een jaren ’50 sfeer. Er komen SpeedShows en er zijn wedstrijden van de Western Breed Unted. De Western Market is met ruim 100 stands de grootste in Europa, met Country Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires. De deuren staan open zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang kost 17,50 euro; kinderen tot mogen gratis mee.

Lees ook:Western Experience in Den Bosch
Lees ook:Country & Western fans naar Den Bosch
Lees ook:Western Experience 2011 in Den Bosch
Lees ook:Dutch Western Riding Festival in De Uithof Den Haag
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>