Keidagen Lochem 2012

Woensdag 16 tot en met zondag 20 mei 2012 bruist het Achterhoekse stadje Lochem  tijdens de 26e editie van de  Keidagen, ieder jaar rond Hemelvaartsdag (2013: klik hier). Donderdag is het centrum het domein van  straattheater uit binnen- en buitenland en kindertheater. Deze editie ‘krijgt een reusachtig tintje’, met onder meer een vierenhalf meter hoge reuzehooiplukker.

De 16 plaatsen waar straattheater te zien is, zijn gevraagd één of meerdere reuzen te maken. Het personage drukt de identiteit van een stad of dorp uit. Zondag 21 oktober vormen de giganten een reuzenparade in Diepenheim. Zaterdag 19 mei biedt de binnenstad vanaf 10 uur ruimte aan de jaarlijkse braderie en vindt het jaarlijkse Keistad Klootschiettoernooi plaats, met de prijsuitreiking in de feesttent op de Kleine Markt. Daar zijn vijf dagen lang muzikale optredens, gratis (behalve op vrijdag en zaterdag). Daarnaast staat de kermis in het stadje.

Lees ook:Keidagen Lochem 2015
Lees ook:Woensdag 4-zondag 8 mei: Keidagen Lochem 2016
Lees ook:Keidagen Lochem 2014
Lees ook:Keidagen Lochem 2013
Lees ook:Peije Dei 2010 Drachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>