Zaterdag 18 februari verkoop tweede concert Madonna

IMG_20160521_164307Zaterdag 7 juli 2012 geeft Madonna een concert in de gloednieuwe poptempel, de Ziggo Dome in Amsterdam. Het liep storm: zaterdag 11 februari was het concert binnen een half uur uitverkocht. Vanwege de enorme vraag blijft de superster nog een nachtje in de hoofdstad en geeft zondag 8 juli een tweede concert. De tickets voor dit tweede concert gaan zaterdag 18 februari vanaf 10.00 uur in de verkoop. De concerten zijn onderdeel van de Madonna 2012 World Tour die 29 mei in Tel Aviv begint.

 

De Ziggo Dome is een nieuwe concerthal voor pop- en rockconcerten die op dit moment naast de Amsterdam ArenA wordt gebouwd. De hal krijgt een capaciteit van 15.600 plaatsen. Tot nu toe kunnen concertgangers naar Ahoy (11.000 plaatsen), Gelredome (34.000) en de ArenA (52.000), maar dat zijn in eerste instantie sportcomplexen, met een niet al te denderende akoestiek. De Heineken Music Hall is een muziekzaal, met plaats voor 5.500 bezoekers, maar daar ontbreekt het volgens kenners aan sfeer. De Ziggo Dome gaat eruit zien als een zwarte doos, maar moet méér bieden dan de zoveelste concertlocatie: akoestiek, comfort en beleving staan centraal. De buitenmuur wordt bekleed met 90.000 ledlampjes, waarop videobeelden kunnen worden getoond. De eerste band die in de Ziggo Dome is aangekondigd, is Pearl Jam, op dinsdag 26 en woensdag 27 juni 2012.

Lees ook:Zaterdag 11 februari start kaartverkoop Madonna in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome
Lees ook:Ziggo Dome – de nieuwe poptempel in Amsterdam
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>