The Queen Experience in Gelredome Arnhem

Vrijdag 18 november 2011 is het Gelredome in Arnhem het domein van The Queen Experience: een groots eerbetoon aan Freddie Mercurie en Queen. Twintig jaar na het overlijden van de leadzanger, in het jaar dat hij 65 zou worden, kunnen 34.000 mensen tijdens ‘The Queen Experience, The Most Spectacular Freddie Mercury & Queen Tribute Ever’ genieten van de talloze hits. De opbrengst gaat naar Stop Aids Now. Van 17 tot en met 30 december staat de show in het RAI theater in Amsterdam.

In het groots opgezette, twee uur durende, muzikale en visuele spektakel passeren de hits de revue, zoals ‘Bohemian Rhapsosody’, dat al tien keer op nummer 1 eindigde in de Top 2000 en door de BBC werd uitgeroepen als de ‘Beste Popsong Aller Tijden’. Ster van de show is Joseph Clark die sinds zeven jaar met zijn band over de hele wereld rondtoert met het repertoire van Queen, in Arnhem aangevuld met een groot koor en 150-koppig symfonieorkest.

Lees ook:The Queen Experience in de RAI
Lees ook:The Music of Queen in de RAI Amsterdam
Lees ook:‘Queen Rock Montreal’ woensdag 26 november in dertien bioscopen van Pathé
Lees ook:‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall
Lees ook:Béjart Ballet in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>