Haagse Pop Week 2011

Den Haag, Nederlands Popstad nummer één, beleeft tijdens de herfstvakantie, vrijdag 14 tot en met zaterdag 22 oktober 2011 de 11e editie van de Haagse Pop Week (2013: klik hier). Ooit werd het georganiseerd om het 15-jarig bestaan te vieren van het Haags Pop Centrum (HPC), maar het groeide uit tot een tiendaags evenement met optredens, seminars, debatten en popprijzen. Vanwege de bezuinigingen duurt deze editie een dag korter: 9 in plaats van 10. Met een breed programma met elk denkbare muziekstijl met optredens op 18 podia in de hofstad is het festival uniek.

 

Ondanks alle economische ellende bevat deze editie nog steeds gratis toegankelijke optredens van meer dan 100 acts uit de Haagse regio en darbuiten. In plaats van de bijna traditionele debatten en seminars staan de bands dit jaar volledig in de belangstelling. Sluitstuk zijn de Haagse Popprijzen die worden uitgereikt op de slotavond in het Paard van Troje, met daarnaast optredens op de Grote Markt en de Fiddler om de hoek. ‘Nu het nog kan: dit jaar is deze finale nog gratis!’ juicht de website. ‘Dus tank je zelf als popliefhebber bij met een dosis nieuw Haags toptalent.’ Programma: zie website.

Lees ook:Haagse Popweek 2010
Lees ook:Haagse Pop Week 2012
Lees ook:Haagse Pop Week 2017
Lees ook:Haagse Pop Week 2013
Lees ook:Haags Cultuur Weekend 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>