Pleinpop Alphen 2011

Vrijdag 8 tot en met zondag 10 april 2011 is het Gelderse Alphen aan de Maas (tussen Oss en Tiel) het domein van de Nederlandstalige muziek, tijdens Pleinpop. Het muziekfestival heeft een primeur: Jan Smit treedt voor het eerst in Nederland op na een stilte van meer dan tien weken, waarin hij niet mocht zingen. Hij moest herstellen van een operatie, waarbij een poliep van zijn stembanden werd verwijderd. Op 1 april trad de Volendamse zanger al op in het Belgische Hasselt.  Op de schoolstraat staat een festivaltent, die vrijdag en zaterdag om 19.30 uur opengaat en zondag om 14.00 uur. Zaterdagavond is uitverkocht; voor vrijdagavond zijn nog een aantal kaarten. De veerpont Alphen-Lith vaart beide avonden tussen 02.00 en 03.00 uur. 

Vrijdag treden op: Frans Duijts, Jan Smit, Rob van Daal, Patrick Kicken, Jannes en Rene Schuurmans. Zaterdag komen Guus Meeuwis, Di-Rect, Patrick Kicken en de tribute band U2two. Zondag treden op:  Vinzzent, Sieneke, Peter Beense, Rob Ronalds, Patrick Kicken en Helemaal Hollands. Tickets: zie website.

Lees ook:Pleinpop.NL in Alphen a/d Maas
Lees ook:Zesdaagse van Rotterdam 2011
Lees ook:Jan Smit in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Nacht van Oranje in Ahoy
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Bergen op Zoom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>