Jazz by the Sea 2010 op Walcheren

Parallel aan het Zeeuwse filmfestival Film by the Sea in Vlissingen vindt tot en met zondag 19 september 2010 voor de 20e keer op Walcheren het muziekfestival Jazz by the Sea plaats (editie 2011: klik hier): een internationaal oude stijl jazzfestival, met meer dan vijftig optredens langs de kust van Walcheren:  openluchtconcerten, de Domburg streetparade, optredens in kroegen en strandpaviljoens en een jazzkerkdienst op zondag.

 

Festivalhart is Domburg, met vrijdag tot en met zondag optredens op het hoofdpodium op het De Koninckplein en de streetparade op zaterdag. In de St. Jacobskerk van Vlissingen vindt zondag de traditionele jazzkerkdienst plaats. ’s Middags zijn er in Vlissingen, Domburg en op andere plekken zondagmiddagconcerten. Vrijdag en zaterdag zijn er op verschillende plekken op Walcheren middagconcerten en tot en met zaterdag avondconcerten.

Lees ook:Jazz by the Sea 2011 Zeeland
Lees ook:Jazz by the Sea 2009 op Walcheren
Lees ook:Jazz by the Sea op Walcheren
Lees ook:Vlissingen: Festival Onderstroom – 8 t/m 10 juli
Lees ook:Jazzweekend Bergen op Zoom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>