Bavaria Open Air in Lieshout

IMG_20160516_111430 2Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 vindt voor de tweede keer het muziekfestival Bavaria Open Air plaats op het terrein van de bierbrouwerij in het Noord-Brabantse Lieshout, ten noordoosten van Eindhoven (editie 2012: klik hier). Na het succes van vorig jaar is de bierbrouwerij ‘opnieuw het decor voor twee dagen muziek en gezelligheid’, aldus de website. Omroep Brabant besteedt er uitgebreid aandacht aan.

 

Zaterdag zijn er optredens van onder meer Ruby Red, Miss Montreal, Van Velzen, Rowwen Hèze en Nederlands trots Golden Earring. Zondag komt er ook buitenlands talent, zoals The baseball uit Berlijn, het Belgische Clouseau, naast het Nederlandse duo Jurk! en Guus Meeuwis & band. De Loco Loco Discoshow verzorgt het slot op zondag. Zaterdag gaat het festivalterrein om 12.00 uur open en zijn er optredens van 12.30 uur tot 23.30 uur. Zondag gaan de poorten om 10.30 uur open en zijn er optredens van 11.00 tot 22.45 uur. De toegangsprijs is voor zaterdag € 45,=, zondag € 40,= en voor beide dagen € 70,= (zie website). Vanaf het NS station Helmond rijden gratis pendelbussen naar het festivalterrein; ’s avonds terug. De NS zet ’s avonds extra treinstellen in. Op zaterdag is er aansluiting in Eindhoven op het NS nachtnet. Er is evenwel een kink in de kabel: zaterdag en zondag is het treinverkeer rondom Breda door werkzaamheden behoorlijk ontregeld. Raadpleeg de website van de NS. Er rijden bussen: die vertrekken aan de voorkant van het station Breda.

Lees ook:Bavaria Open Air Lieshout 2011
Lees ook:Bavaria Open Air Festival Lieshout
Lees ook:Bavaria Open Air gaat verder als Brabant Open Air
Lees ook:Bospop Weert – zaterdag 9 en zondag 10 juli
Lees ook:Wateroverlast voor Down the Rabbit Hole festival in Beuningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>