Vestingdagen Elburg 2010

Op de woensdagen 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus 2010 is binnen de stadsmuren van Elburg van alles te beleven tijdens de vestingdagen van Elburg (2014: klik hier), een Hanzestadje aan de noordkant van de Veluwe (voorheen de Midweekfeesten). Kinderen tot twaalf jaar kunnen deelnemen aan de kleedjesmarkt (een rommelmarkt) en iedere avond is er muziek. Vanaf 10.00 uur is er een braderie en live muziek op de Vischmarkt.

Op de eiermarkt zijn poppenkastvoorstellingen. De winkels zijn open tot 20.00 uur. ’s Middags zijn er om 14.00, 15.00 en 16.00 uur rondritten van 50 minuten langs landgoederen in de omgeving met een paardentram, te reserveren bij VVV Elburg (tochten gaan alleen door bij voldoende belangstelling). Om 11.00 uur biedt de Grote Kerk een zomerconcert van Holland Boys Choir. Vrijwel elke dinsdag, woensdag en donderdagmiddag liggen botters klaar in het haventje voor vaartochten over het Veluwemeer.

Lees ook:Vestingdagen Elburg
Lees ook:Elburg Sleepbotendagen
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2014
Lees ook:Landgoed in de schijnwerpers
Lees ook:Sleepbootdagen Elburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>