Rotterdam North Sea Round Town

Van 9 tot en met 11 juli 2010 strijkt North Sea Jazz opnieuw neer in Ahoy Rotterdam, maar vanaf zaterdag 26 juni begint voor de vijfde maal de opwarmer op verschillende locaties in de stad: het North Sea Round Town festival (2012: klik hier). Met Le Grand Départ en alle activiteiten rondom het begin van de Tour de France in Rotterdam, beloven het twee zomerweken vol sport en jazz te worden. Rondom Le Grand Départ staan tal van optredens gepland die de stad het hele tourweekend op zijn kop zetten.

Tijdens North Sea Round Town zijn er ruim 200 jazz activiteiten op zo’n 70 locaties door de hele stad: concerten, films, cursussen, workshops, fietstochten, kinderactiviteiten, tentoonstellingen, jamsessies, afterparty’s en jazzcruises. Zondag 4 juli is het North Sea Jazz Festival for Kids: een middag vanaf 14.00 uur in Lantaren/Venster voor kinderen in de basisschoolleeftijd, gepresenteerd door Junior Songfestivalwinnaar Ralf.

North Sea Round Town is één van de Rotterdamse Zomerfestivals: van eind mei tot begin september is er elk weekend wel wat te beleven in de stad, vaak nog gratis ook. Zo zijn er de ZomerZondagen in het park bij de Euromast op het veld voor het witte Koetshuis. Zondag 27 juni is de derde ZomerZondag, met een Rotterdams programma, in samenwerking met North Sea Round Town. Café De Unie heropent eigenlijk pas in het najaar in nieuwe stijl, maar is tot en met 11 juli speciaal voor North Sea Round Town open als festivalcafé. Een aantal Rotterdamse kunst –en (jazz)muziekinstellingen presenteren hier gezamenlijk een programma.

Lees ook:North Sea Round Town 2015 in Rotterdam
Lees ook:North Sea Round Town 2014
Lees ook:North Sea Around Town in Rotterdam
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2015
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2013 in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>