Zeven Mijls Zomer in de Efteling

Deze zomer programmeert attractiepark de Efteling een serie Zomerse Vrijdagen, naast de al jaren bekende Zomerse Zaterdagen (2013: klik hier). Op de zaterdagen is het park tot middernacht open; op de vrijdagen is er tweemaal per dag, om 15.00 en 18.00 uur, de Speelweide een optreden voor de hele familie. Iedere show begint met het Efteling Sprookjes popconcert en het TiTaToverfeest. Daarna treden 7 augustus Nick & Simon op, 14 augustus KUS, 21 augustus Thomas Berge en 28 augustus Whatever.

 

Naast deze vrijdagen biedt de Efteling de bekende Zomeravonden op zaterdag. Dan is het park tot middernacht geopend, zijn het sprookjesbos en de attracties feeëriek verlicht en treedt iedere zaterdag een bekende artiest op. Na het Efteling Sprookjespopconcert zijn dat op zaterdag 8 augustus Thomas Berge, Danny de Munk en Wolter Kroes, op 15 augustus Berget Lewis. Acda & de Munnik en Gerard Joling, op 22 augustus Tim Akkerman (van Di-rect), Gordon en Xander de Buisonje en op 29 augustus Nurlaila Karim, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom. De Efteling is tot en met zondag 1 november iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Zeven Mijls Zomer in de Efteling
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer 2012
Lees ook:Efteling breidt zomerprogramma uit
Lees ook:Acda & De Munnik treden gratis op in Vondelpark
Lees ook:Zomer in de Efteling – Negen Pleinen Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>