Efteling breidt zomerprogramma uit

IMG_20160829_104801In de maanden juli en augustus bruist de Efteling weer van de zomerse activiteiten. Tijdens de zwoele zomermaanden is het extra lang genieten in de Efteling met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Veel tijd dus om je in de nieuwe attractie Symbolica te laten verbazen, te wandelen langs de favoriete sprookjes of de parkshows Raveleijn of Sprookjesboom te bezoeken (bron: persbericht).

Op alle vrijdagen én zaterdagen viert het park de zomer met het Negen Pleinen Festijn. Wekelijks zijn er dus twéé zomeravonden met openingstijden tot 23.00 uur. Verdeeld over negen pleinen genieten bezoekers van sprookjesachtige optredens, wonderlijke ontmoetingen en eindeloos veel entertainment. Op de vrijdag- en de zaterdagavonden brengt de Efteling een identiek entertainmentprogramma. Hierdoor krijgt de bezoeker meer gelegenheid om de feeëriek verlichte Efteling in het donker te beleven en tot laat in de avond een rit in de achtbanen te maken.

Lees ook:Zomer in de Efteling – Negen Pleinen Festival
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer 2012
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer
Lees ook:Dag van het Sprookje en Joris en de Draak in de Efteling
Lees ook:Efteling open op de zomeravonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>