Preuvenemint Maastricht: donderdag 25 t/m zondag 28 augustus

Donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus is Maastricht opnieuw trekpleister voor lekkerbekken en is het Vrijthof één groot openluchtrestaurant, voor de 35e editie van het Preuvenemint: ‘het grootste eetfestijn van Nederland’. ‘Kom ‘preuve’ (Maastrichts voor ‘proeven’) bij de diverse stands. Het ‘evenemint’ (evenement) is gratis toegankelijk.

Zie ook: Cultura Nova Heerlen

Eten kan worden betaald met ‘Preuvelappen’ (halve en hele lappen en lappen van tien), verkrijgbaar aan de kassa’s van het plein. Zo’n dertig restaurants, en cateraars serveren verschillende producten, van simpele sateetjes tot exclusieve gerechten en schenken mooie wijnen en goede bieren. Naast lekker eten en drinken zijn er muzikale optredens. Een deel van de opbrengst gaat altijd naar goede doelen: de belangrijkste missie van het Preuvenemint is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor goede doelen. Openingstijden: zie website.

Lees ook:Preuvenemint 2017 in Maastricht
Lees ook:Preuvenemint Maastricht 2013
Lees ook:Preuvenemint 2010 in Maastricht
Lees ook:Maastricht Preuvenemint 2012
Lees ook:Preuvemenint Maastricht 2014 in teken van 200 jaar Koninkrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>