Taptoe-weekend Tiel: Bierfest, Streetparade, Taptoe en Tielse Toeterdag

IMG_20160602_125031Vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni staat Tiel in het teken van de 21e editie van de Taptoe Tiel. Vrijdagavond begint met Tiel het Tieler Tal Bierfest op Het Taluud in het centrum van Tiel, een gratis toegankelijk Duits bierfeest. Zaterdagmiddag trekken vanaf 15.00 uur taptoekorpsen door de binnenstad. Het taptoeterrein gaat om 18.30 uur open, een half uur later begint het voorprogramma en om 20.00 uur de Taptoe Tiel.

De deelnemende korpsen ‘presenteren zich met een wervelend spektakel van muziek, show en ritme’. Tickets: zie website. Zondag vindt het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap plaats: de nieuwe naam voor de ‘Tielse Toeterdag. In 2002 bestond blaaskapel ‘De Eigenheimers’ dertig jaar en werd de eerste Toeterdag georganiseerd. Dat groeide uit tot een blaaskapellenfestival met 25 dweilorkesten, in combinatie met koopzondag en een braderie in het winkelhart van de fruitstad met 180 kramen.

Lees ook:Taptoe Weekend Tiel: Bierfest, Taptoe en Tielse Toeterdag
Lees ook:Tiel wil meer
Lees ook:Dollen tussen de Bollen in Noordwijkerhout
Lees ook:Taptoe Alkmaar
Lees ook:Nationale Taptoe in Ahoy: 30 september t/m 2 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>