Vierdaagse-feesten 2015 in Nijmegen

download (1)Zaterdag 18 juli beginnen de Vierdaagse-feesten, ‘the party of the year’ in Nijmegen (2016: klik hier). Dinsdag 21 juli start de 99e editie van de Vierdaagse: het grootste publieksevenement in Nederland en één van de grootste sportevenementen ter wereld. De Vierdaagse-feesten bieden een week lang een programma vol kunst, cultuur, theater en podia met live muziek.

Zo staat het Valkhof Festival in het Valkhofpark, Matrixx at the Park in het Hunnerpark en komen jazz-, funk- en soulartiesten naar het Kronenburgpark voor het festival Otis Park. De traditionele vuurwerkshow Waal in Vlammen is dit jaar het openingsfestijn op zondagavond, samen met de 23e editie van het jaarlijkse Gevelconcert op de Grote Markt. De Stevenskerk biedt de hele week muziek en kunst. Woensdag organiseert de Nijmeegse homohoreca sinds 2002 Roze Woensdag. De wandelvierdaagse eindigt vrijdag 24 juli, net als de feesten.

Lees ook:Vierdaagsefeesten 2014 in Nijmegen
Lees ook:Vierdaagsefeesten van Nijmegen 2017
Lees ook:Vierdaagsefeesten rond de 100e Vierdaagse van Nijmegen
Lees ook:Vierdaagsefeesten Nijmegen 2013
Lees ook:Vierdaagse Feesten Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>