Sleepbootdagen Elburg 2015

9220p162ha7vf71p5qh1f1vnrdjbp541[1]Donderdag 7 en zaterdag 9 mei vinden voor de 17e keer de jaarlijkse Sleepbootdagen Elburg plaats, een ideaal uitje voor het hele gezin tijdens de meivakantie. Donderdag komen de historische sleepboten aan en meren aan in het oude haventje van Elburg; vrijdag en zaterdag staat er rondom de haven een grote markt en is er live muziek.

Zie ook: Kadedagen Arnhem en Nationale Sleepbootdagen Vianen

Onder het motto ‘in de ban van de sleepboot’ liggen tientallen oude sleepboten met hun dieselmotoren in de haven te pronken en te wachten op bezoekers. Ze kunnen de boten komen bezichtigen en op zaterdag een rondvaart maken. Rond de haven en in het centrum vinden allerlei activiteiten plaats. OP de wal staan oude  motoren, waaronder de originele Kromhout. Op zaterdag zijn er modelboten te zien. Er komt een authentieke circuswagen en kinderen kunnen zich vermaken in en met ballen op het water.

Lees ook:Elburg Sleepbotendagen
Lees ook:Sleepbootdagen Elburg
Lees ook:Nijkerkse Sleepbootdagen 2014
Lees ook:Nijkerkse Sleepbootdagen
Lees ook:Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>