Winterbreak Roermond

filename-ballonvaart22052010Van woensdag 10 december tot en met 4 januari is de binnenstad van Roermond het domein van een nieuwe winterevenement: Winterbreak Roermond. Anders dan traditionele kerstmarkten kiest Roermond voor een ‘moderne, winterse en lounge-achtige sfeer en aankleding’. Er is bewust voor gekozen om attracties en stands niet op één plein te concentreren, maar door de stad te verspreiden.

Zie ook: Wèntjerdruim Sittard

Op het Stationsplein staat een overdekte schaatsbaan en een lounge-paviljoen. Op het Munsterplein komen tien winterstands en een winterlounge, aan het Kazerneplein komt de Designer Outlet het winterstands, een open winterlounge en een informatiestand. Op het pleintje rond de pomp van de Neerstraat staan een carrousel en een oliebollenkraam. Vanaf de Markt rijdt de speciale Winterbreak CityExpress door de hele stad. Daarnaast is er volop entertainment. Cirque d’Hiver staat van 25 tot en met 30 december in Roermond, op 11 december zijn op de Markt de opnames van ‘Kerst met de Zandtovenaar‘ van de RKK-KRO en op 20 december wordt op het Munsterplein een poging gedaan het wereldrecord grootste harmonie te breken.

Lees ook:Landelijke intocht Sinterklaas in Roermond
Lees ook:IJsscupturen Festival Roermond
Lees ook:Centrum Roermond afgesloten vanwege asbestalarm
Lees ook:IJssculpturenfestival Roermond
Lees ook:Tunnels Roermond eindelijk weer open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>