Havendagen Woerden

IMG_20160604_175031Vrijdag 14 en zaterdag 14 juni bruist de binnenstad van Woerden, want dan worden de Havendagen Woerden gehouden. Vanaf dinsdag koersten schepen naar de haven van Woerden en was het op de Oude Rijn druk met duwboten, opduwers en sleepboten. Vrijdag beginnen in de haven de activiteiten en gaat de horeca open. om 20.00 worden de Havendagen officieel geopend door André Rouvoet.

Op een groot scherm in voormalig kaaspakhuis ‘Het Anker’ aan de Emmakade is de WK-wedstrijd Nederland-Spanje op een groot scherm te zien. Om 23.00 uur begint de verlichte avondvaart. Zaterdag is er vanaf 09.00 uur braderie in het hele centrum, om 11.00 uur opent de burgemeester de 8e editie van het Shantyfestival. Vanaf 11.30 uur staan de Shantykoren op verschillende podia inde stad en om 17.30 uur is de finale samenzang van alle deelnemende koren op het podium op Plein Hoockwoert. Om 14.00 uur starten de trekwedstrijden, om 20.15 uur is de prijsuitreikingen van deze wedstrijden, en voor de mooiste sleepboot en de mooiste opduwer.

Lees ook:Havendagen en Shantyfestival Woerden
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2014
Lees ook:Havendagen Vollenhove
Lees ook:Havendagen Vollenhove
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>