Kerstmarkt Dordrecht 2010

Vrijdag 17 tot en met zondag 19 december 2010 is het historische hart van Dordrecht het decor van de jaarlijkse kerstmarkt (editie 2012: klik hier). Wat een aantal jaren geleden begon als een klein marktje, groeide uit tot de grootste kerstmarkt van het land en niet meer weg te denken is in de Drechtstad. De markt strekt zich uit over een lengte van 2,5 kilometer in het historische winkelhart en langs de eeuwenoude havens, met bijna 300 kramen, zeven podia met muziekoptredens, 300.000 lichtjes en allerlei activiteiten.

 

Op het Schefferplein staat tot en met 9 januari een grote ijsbaan met loungeplekken onder een afdak. De tuin van de Grote kerk is ook dit jaar omgetoverd in winterse sferen, met een levende kerststal. Op het Stadhuisplein zijn verschillende Xmas-Sing-a-Longs: gezamenlijk kerstliederen zingen. Verder zijn er oude ambachten, ijssculpturen op de Vismarkt, de Houthakkers Road Show en een Kinderplein. In de Vriesestraat is een braderie en het Mini Chocolade Festival Dordt in Choc. Kerstmarkt Dordrecht is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2011
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2012
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt in Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: eerste dag door storm afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>