Kerstmarkt Dordrecht

Vrijdag 13 tot en met zondag 15 december 2013 verandert Dordrecht in de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland (2014: klik hier). Wat een aantal jaren geleden begon als een bescheiden markt in het historische hart van de stad, is inmiddels een niet meer weg te denken kerstevenement in de Drechtstad. In de historische binnenstad en langs de haven staan meer dan 200 kramen met kerstartikelen en -cadeaus. Daarnaast is er volop entertainment, met muziekpodia in de hele binnenstad, straattheater en de jaarlijkse Christmas sing-a-long.

Nieuw dit jaar zijn het Kidz DJ-programma op de Engelenburgbrug en verschillende gospelkoren. De Grote Kerk is open voor publiek en biedt zaterdag en zondag optredens van verschillende koren. De tuin eromheen is omgetoverd tot fraaie wintertuin met honderden kerstbomen en een levende kerststal. Het Stadhuisplein is het decor voor optredens van gospel- en andere koren en op vrijdag en zaterdag vanaf 20.00 uur van de populaire Christmas Sing-a-Long. Ook op de Vismarkt zijn optredens van koren en bigbands en de Aardappelmarkt is het domein van Kunstrondje Dordrecht De openingstijden van de kerstmarkt zijn vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Op het Statenplein opent donderdag 12 december de Kerstijsbaan Dordrecht, die blijft staan tot en met 5 januari.

Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2012
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: vrijdag 16 t/m zondag 18 december
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: eerste dag door storm afgelast
Lees ook:Royal Christmas Fair verhuist naar historische Lange Voorhout – 15 t/m 23 december
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>