Libelle Zomerweek op strand Almere

Vanaf maandag stromen tienduizenden Libelle-lezeressen naar het strand van Almere. Maandag 19 tot en met zondag 25 mei 2008 organiseert het damesblad voor de 12e keer de jaarlijkse Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand. (2013: klik hier). Shoppen, culinair genieten en flaneren over het strand. Dit jaar staat in het teken van Mediterrane feesten. Winkelen in meer dan 300 grote en kleine winkels, boetiekjes en paviljoens.

Genieten van optredens van bekende artiesten, zoals Alain Clark, Mathilde Santing, Wouter Hamel en Jeroen van der Boom. Kijken en luisteren naar interviews, workshops en modeshows. Inspiratie opdoen en nieuwe producten uitproberen. Zie ‘Libelle blundert met kaartverkoop Zomerweek’. Ontspannen in een workshop yoga of shiatsumassage. Beter leren eten in een workshop ‘mindfulness&food’. Make-up lessen en adviezen van onder andere de vaste visagist van Libelle, Rob Peetoom en schoonheidspecialisten.  

Lees ook:Libelle Zomerweek 2009
Lees ook:Libelle Zomerweek 2010
Lees ook:Libelle Zomerweek 2013
Lees ook:Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2014

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Libelle Zomerweek op strand Almere

  1. Pingback: Libelle blundert met kaartverkoop Zomerweek | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>