Libelle blundert met kaartverkoop Zomerweek

De Libelle Zomerweek 2008 (editie 2013: klik hier) op het strand van Almere schijnt een succes te zijn, maar vandaag (zaterdag) dacht menigeen daar anders over. Alleen mensen met een in de voorverkoop gekochte ticket kwamen erin. Mensen die dat niet hadden, kwamen voor niks: de kassa’s bleven gesloten. De voorverkochte kaartjes waren de hele Zomerweek geldig, maar zaterdag was het leeuwendeel nog niet verzilverd. Foute planning: een blunder van de bovenste plank. Rest de vraag: wat deden ze met de mensen die voor niks kwamen? Als norse uitsmijters simpelweg de deur weigeren? Of kregen die tenminste een aardigheidje, een kop koffie of zo?

De organisatie besloot tot deze onbezonnen maatregel, omdat het zaterdag mudjevol kon worden, met 14.000 bezoekers die van tevoren tickets hadden gekocht. Het terrein is berekend op maximaal 16.000 bezoekers. Zondag gaat de kassa voor de losse verkoop weer open. Het is voor de organisatie niet te hopen dat dan alsnog veel mensen met voorverkochte kaartjes aankloppen: dan dreigt ook de slotdag op zijn zachtst gezegd minder leuk te worden.

Lees ook:Lowlands verkoopt donderdag extra tickets
Lees ook:Dance Valley voor het laatst?
Lees ook:Oktoberfest Den Haag gaat niet door: gemeente weigert vergunning
Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Libelle blundert met kaartverkoop Zomerweek

  1. Jolanda

    Op de zomerweek was het lekker druk soms zelfs heeeel druk.
    Bij de ingangen werden mensen zonder kaart geweeon naar huis gestuurd maar dat zijn er niet veel hoor die geen kaart hebben. In de voorverkoop zijn ze veel goedkoper en we blijven nederlanders :-)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Libelle Zomerweek op strand Almere | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>