Kinderen na speurtocht met spoed naar ziekenhuis

Omgeving BoekelTijdens een nachtspeurtocht in een bos in het Brabantse Boekel (ten noorden van Helmond) zijn donderdag acht kinderen tussen 12 en 14 jaar onwel geworden. Ze zijn gasten bij camping ‘Boekels Ven’. Zo'n 50 kinderen en begeleiders deden mee aan een nachtspeurtocht rondom de camping. Het is onduidelijk wat ze ziek maakte. 

De kinderen klaagden over misselijkheid, hadden last van hun ogen en werden met spoed naar ziekenhuizen in Helmond, Oss en Nijmegen gebracht. De politie onderzocht het bos en de brandweer verrichtte metingen, maar ze vonden tot nu toe geen gevaarlijke stoffen. De camping werd uit voorzorg ontruimd; de campinggasten werden opgevangen in een kantine en mochten om vier uur 's nachts weer terug naar hun tent. Bij zonsopgang gingen politie en brandweer verder met hun onderzoek. De kinderen blijven nog even in de ziekenhuizen. Intussen gaat het weer goed met ze.

Lees ook:Dak Albert Heijn in Tilburg ingezakt door sneeuw
Lees ook:Ontruiming in Vlaardingen na brand in bakkerij
Lees ook:Grote brand in laboratorium Rotterdam
Lees ook:Gifwolk vrij bij schoonmaak zwembad
Lees ook:Grote brand in uitgaansgebied Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>