Pasar Malam Hengelo 2008

De Pasar Malam Hengelo is een begrip in Twente en daarbuiten, tot ver over de landsgrens. Drie dagen van nostalgie en herkenning voor mensen die het oude Indië een warm hart toedragen. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 april 2008 is de Pasar Malam te vinden in het Expocenter Hengelo. Met schitterende decors, waaronder een nagebouwde tempel en wajangpoppen, wordt een Indische sfeer gecreëerd. Met kookdemonstraties, workshops en entertainment: met optredens van bekende artiesten, zang, dans en modeshows. En stands met uiteenlopende producten, eethuisjes, cultuur, muziek, sport, culturele organisaties, verhalen, spiritualiteit en lifestyle. Zie ook ’Pasar Asia in Amsterdam’.

Er komt een ‘PM Factor contest’, in navolging van ‘X Factor’ op tv, en ook een Pasar Malam Missverkiezing. De Pasar Malam is een geïntegreerd evenement in de Nederlandse samenleving. De belangstelling groeit nog steeds. Door open te staan voor nieuwe ideeën van de derde generatie, vinden ook jongeren de weg naar de Oosterse markten. De openingstijden zijn vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. De toegang kost € 8,=, voor 65+ en kinderen van 6 tot en met 12 jaar € 4,=. Op vrijdag kunnen 60 plussers gratis naar binnen van 13.00 tot 16.00 uur (met legitimatie); kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis mee.

 

Lees ook:Pasar Malam Hengelo
Lees ook:Pasar Malam Bagus Arnhem
Lees ook:‘Pasar Malam Asia’ in Geleen
Lees ook:Pasar Malam Bagus Arnhem
Lees ook:Pasar Malam Asia 2010 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Pasar Malam Hengelo 2008

  1. Pingback: ‘Pasar Malam Asia’ in Geleen | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>