Pasar Malam Asia 2010 in Maastricht

Vrijdag 24 tot en met zondag 26 september 2010 vindt in de MECC in Maastricht de Pasar Malam Asia plaats: de Aziatische wereld van uitheemse geuren en klanken. ‘Pasar Malam’ betekent avondmarkt en was vroeger een uitgebreid Indonesisch feest. Omdat het nogal vaak werd verward met de beroemde Haagse Pasar Malam Besar, heet de Pasar in de Hofstad tegenwoordig de Tong Tong Fair. De Pasar Malam Asia is als markt met producten uit Aziatische en andere tropische landen al 35 jaar een begrip in Nederland en stond en staat dit jaar op acht verschillende plaatsen in het land.

 

Er zijn allerlei stands met tropische vruchten, Aziatisch houtsnijwerk en andere artikelen, talloze restaurantjes en traditionele Aziatische culturele dansers, allround bands, shows, artiesten en verrassingen. Zo treedt Wieteke van Dort op als Tante Lien op, maar dat is geen verrassing, want ze komt ieder jaar. Daarnaast is het sinds jaren een ontmoetingsplaats voor oud-Indiëgangers. De deuren staan open op vrijdag van 13 tot 22 uur, zaterdag van 13 tot 23 uur en zondag van 12 tot 20 uur. Tickets kosten € 7,=, voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar € 4,=, 65 plussers, Stad –of studentenpas en 50+ op vrijdag € 6,=.

Lees ook:Pasar Malam 2009 in Maastricht
Lees ook:‘Pasar Malam Asia’ in Maastricht
Lees ook:Pasar Malam Asia 2011 in de Ahoy
Lees ook:Pasar Malem Asia in Eindhoven
Lees ook:‘Pasar Malam Asia’ in Geleen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>