Jubileumeditie Landelijke Motordagen op TT-Circuit Assen

imagesCA1GTJR1Zaterdag 11 en zondag 12 april is het TT-Circuit Assen het domein van de 25e editie van de Landelijke Motordagen (2016: klik hier). Motorrijders kunnen (één week voor de jaarlijkse WK Superbike in Assen) hun rijvaardigheid testen op het Grand Prix-circuit. De toegang is gratis. De motordagen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. Ze worden begeleid door deskundige instructeurs van CRT. Alleen gekentekende motoren worden toegelaten. Elke sessie duurt 20 minuten.

Voor de minder fanatieke stuurders zijn er toersessies, onder begeleiding van een instructeur. De echte snelheidsduivels kunnen terecht in de stersessies. Op de baan en in de paddock is er voor elk wat wils. De kleintjes kunnen op een minibike rondrijden. Zondag verzorgen NK junior coureurs demonstraties. Er zijn veel motoren te bewonderen, er staan stands van merkenclubs, raceteams en alles wat met motoren te maken heeft en er is een horecaplein. Alle sessies zijn volgeboekt. De voor-inschrijving is gesloten, inschrijven op de dagen zelf kan eventueel nog in het Media Centre. Openingstijden zijn nergens te vinden, vorig jaar was dat op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Landelijke Motordagen 2016 op TT-Circuit Assen
Lees ook:Landelijke Motordagen TT Circuit Assen
Lees ook:Landelijke Motordagen TT Circuit Assen
Lees ook:Superbike*IDM op TT-circuit Assen
Lees ook:OW Cup Paasraces op TT Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>