Chaos op Utrecht Centraal

oktober2-kleiner3Opnieuw is het raak op Utrecht Centraal: maandag rijden er nauwelijks treinen van en naar het grootste treinknooppunt van Nederland. Het is de derde grote storing in nog geen anderhalve maand. En ook ditmaal duren de problemen voor de reizigers uren. Dit keer is een kapotte bovenleiding tussen Breukelen en Woerden  de oorzaak.

In nagenoeg alle richtingen hebben de treinen er last van. De NS adviseert reizigers ‘op een andere manier naar hun werk te komen’. Er zijn (snel)bussen ingezet van en naar Schiphol, Den Bosch, Amsterdam-Bijlmer en Driebergen-Zeist. ProRail hopen dat de problemen rond het middaguur zijn verholpen. Dan kan de dienstregeling weer worden opgestart, maar het zal zeker nog tot 16.00 uur duren voor alles weer normaal rijdt, aldus een woordvoerder van de NS.

Lees ook:Treinverkeer bij Utrecht tot eind maart ontregeld
Lees ook:Treinverkeer Zwolle ligt plat door stroomstoring
Lees ook:Geen treinen tussen Amsterdam, Almere en Amersfoort
Lees ook:Treinverkeer bij Utrecht ernstig ontregeld
Lees ook:Treinverkeer Randstad een puinhoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>