Veel files op de weg tijdens Pasen

IMG_20160522_142902De ANWB verwacht veel files op de weg rond Pasen (2017: klik hier). Op donderdagmiddag 17 april zal er veel meer verkeer zijn, rond 17.40 uur zo’n 350 kilometer file. Vrijdagochtend komen veel Duitsers voor een lang weekend naar ons land en zorgen voor extra drukte. Pretparken zijn geliefd in het paasweekend en overal worden bezoekers gelokt, bijvoorbeeld met paasbrunches. Op tweede paasdag wordt veel drukte verwacht door dagjesmensen en terugkerende weekendgangers.

Veel mensen zullen de bloeiende bollenvelden willen bekijken, maken een stedentrip, bezoeken een meubelboulevard of gaan op familiebezoek. Daarnaast zijn er populaire evenementen als de Amstel Gold Race, de wielerklassieker in Zuid-Limburg, de Paasraces in Zandvoort, Sail Kampen en Paaspop Schijndel. Naast recreatieverkeer is er tweede paasdag ook veel terugkerend vakantieverkeer. Vanaf het middaguur zal het vooral in het midden van het land druk zijn. In België wordt drukte verwacht op de wegen naar de kust, in Duitsland vooral in het zuiden van het land.

Lees ook:Amstel Gold Race 2010
Lees ook:Amstel Gold Race 2012
Lees ook:Amstel Gold Race 2011
Lees ook:Zondag 17 april: Amstel Gold Race 2016
Lees ook:Amstel Gold Race 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>