Paasraces Zandvoort 2012

Op maandag 9 april 2012, tweede paasdag, vinden op Circuit Park Zandvoort de Kruidvat Gilette Paasraces plaats (2014: klik hier). Traditionele beleven verschillende nationale series uit het Dutch Power Pack hun openingsrace op de Zandvoorste duinpiste. Maar liefst zes raceklassen rijden maandag hun eerste races. Een van de hoofdattractie is het Gerling Dutch GT4 Championship, sinds 2009 de eredivisie van de Nederlandse autorensport, met een groot aantal coureurs van eigen bodem en ‘gentlemen-drivers’.

Zaterdag worden de kwalificaties en de eerste races verreden. De eerste training start om 9.00 uur. De wedstrijddag begint om 9.00 uur. Naast wedstrijden is er een uitgebreid programma voor het hele gezin: vermaak in hert rennerskwartier met onder andere spectaculaire shows in de Kruidvat & Gilette Stunt Area. De jonge bezoekers kunnen spelen in de Family Zone, met speeltoestellen en verschillende luchtkussens.

Lees ook:WK Superbike TT Circuit Assen
Lees ook:Paasraces 2012 TT-Circuit Assen
Lees ook:Paasraces Family Day Zandvoort
Lees ook:DTM Autoraces Zandvoort 2015
Lees ook:Paasraces Zandvoort 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>