Monster Jam 2010 in Gelredome

Zaterdag 25 en zondag 26 september 2010 biedt het Gelredome in Arnhem plaats aan de brullende motoren van Monster Jam (editie 2013: klik hier). Twaalf van de grootste monster trucks ter wereld komen voor het zesde achtereenvolgende jaar naar het Arnhemse voetbalstadion en strijden voor de eerste plaats. Met meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar is Monster Jam wereldwijd een groot succes. Ook in Nederland stijgt de populariteit van de Amerikaanse show ieder jaar; vorig jaar kwamen er maar liefst 50.000 bezoekers voor naar het Gelredome.

Beide dagen start de Pit Party om 08.30 uur: dé plek om de monsters van dichtbij te bekijken, zaterdag tot 10.30 en zondag tot 11.30 uur. Pasjes voor de Pit Party zijn alleen te koop in combinatie met een tickets voor de ochtendshow. De organisatie adviseert om gehoorbescherming mee te nemen en te gebruiken. Voor de show begint, worden oordopjes aan de bezoekers uitgedeeld. RTL 7 zendt deze shows in de regel geheel of gedeeltelijk (live of op een later tijdstip) uit.

Lees ook:Monster Jam Gelredome 2011
Lees ook:Monster Jam 2013 in GelreDome
Lees ook:Monster Jam 2009 in Gelredome
Lees ook:Monster Jam XXL in Gelredome Arnhem
Lees ook:Monster Jam in Gelredome Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>