Taste & Travel Fair Rotterdam: unieke fair voor culinaire en bijzondere vakantie-inspiratie

rotterdam4Globetrotters en foodies verzamelen zich op 30 en 31 januari in het Rotterdamse Hulstkampgebouw. Daar vindt dan de derde editie plaats van de Taste & Travel Fair, een unieke reisbeurs waar bezoekers de bestemmingen letterlijk kunnen proeven. Culinaire ervaringen zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met reizen. De unieke beurs wordt voor de derde keer georganiseerd door cateraar Maison van den Boer (bron: persbericht).

Nieuw dit jaar is de Maison de Boer Foodtruck, waar food designer Hans Melis tijdens verschillende lunch en dinner sessies een sterk staaltje van food design presenteert. Ieder land kent een eigen keuken, die een belangrijke bijdrage levert aan elke reiservaring. De Taste & Travel Fair biedt reisfanaten daarom alvast een voorproefje van wat een reisbestemming te bieden heeft. Wereldse hapjes en drankjes dragen bij aan de voorpret terwijl een divers aanbod aan exposanten garant staat voor goede informatie over bijzondere reisbestemmingen. Daarnaast zijn er (kook)workshops, lezingen en proeverijen. De deuren van het Hulstkampgebouw aan de Maaskade 119 staan open van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Taste of Amsterdam in Amstelpark
Lees ook:Country & Christmas Fair in kasteel de Haar
Lees ook:Singapore Food Fair 2017 van start in Ypenburg
Lees ook:Margriet Winter Fair 2011 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>