Opening luxe Hotel W achter Paleis op de Dam met zwembad op het dak

IMG_20160514_135247Pal achter het Paleis op de Dam in Amsterdam opent donderdag 22 oktober het luxe Hotel W haar deuren in het voormalige PTT-kantoor. Kers op de taart van het luxe hotel is het eerste zwembad op het dak in de hoofdstad, op de zesde verdieping, 22 meter lang, 90 centimeter diep en in de winter verwarmd. Hotel W kost al gauw 400 euro per nacht, maar het zwembad is ook voor Amsterdammers toegankelijk.

Het zwembad is onderdeel van de W Lounge op de zesde verdieping met glazen wanden en een uitzicht van 360 graden oder de stad. Het hotel hoopt dat het een hotspot wordt waar ook Amsterdammers komen: ‘Iedereen die een drankje nuttigt in onze lounge is vrij het water in te gaan’, zegt een woordvoerster van het hotel. In het niet bepaald oogstrelende pand uit 1925 aan de Spuistraat zat ooit het Rijkstelefoonkantoor van de PTT. Het pand stond lange tijd leeg, maar is de begane grond is al sinds jaren het domein van onder meer een Albert Heijn.

Lees ook:Amstel Hotel staat te koop
Lees ook:Alweer brand in Rabotoren Utrecht
Lees ook:Gifwolk vrij bij schoonmaak zwembad
Lees ook:Zwembad verbiedt verkoop patat
Lees ook:Paleis Soestdijk wordt (deels) hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>