Thailandfair 2011 Eindhoven

Vrijdag 18 tot en met zondag 20 februari 2011 organiseert het Beursgebouw Eindhoven in samenwerking met United Asia voor de vierde keer de Thailandfair (2012: klik hier): een consumentenmarkt in Thaise sferen met traditionele oosterse producten en bezienswaardigheden. Dit jaar nodigt de Thalandfair Vietnam uit als gastland. Een deel van de fair is dan ook in Vietnamese sfeer ingericht, met traditionele Vietnamese producten, meubels en handwerk, reisinformatie –en boekingen, informatie over de rijke geschiedenis van het land en de Vietnamese keuken.

 

De Thaise markt biedt zowel food als non-food producten, zoals beelden, meubels, wierook, handwerk en bloemen. Monniken van de Buddharama tempel in Waalwijk geven in een speciale voor hen ingerichte ruimte lezingen en houden gebeden. Thaise koks laten bezoekers kennismaken met de traditionele keuken uit het land. Jaarlijks reizen 150.000 Nederlanders tijdens hun vakantie naar ‘het land van de glimlach’: de fair biedt allerhande reisinformatie. Verder geven professionals demonstraties Muy Thai, de meest populaire vechtsport in Thailand. Thaise vrouwen in traditionele kledij voeren Thaise dansen op. Het grote feest op zaterdagavond is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. De beurs is te bezoeken vrijdag van 15.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 20.00 en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Zaterdagavond is ervan 20.30 tot 02.00 uur een Thais feest. Tickets zijn alleen aan de deur te koop en kosten € 8,50 voor de beurs en € 12,50 voor het feest op zaterdagavond.

Lees ook:Thailandfair 2010 in Eindhoven
Lees ook:Thailand Fair 2012 Eindhoven
Lees ook:Thailandfair in Eindhoven
Lees ook:Horeca Fair 2009 Emmeloord
Lees ook:ETFAM 2010 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>