Horecava 2011 in de RAI

Maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2011 vindt in de RAI in Amsterdam de 55e editie plaats Horecava, de grootste horecavakbeurs van ons land (editie 2013: klik hier). Naast 530 exposanten en 5 themawerelden zijn er 50 verrassende momenten, zoals een reis langs innovatieve horecaconcepten, Koffie News, Tea Experience, Horeca’s Got Talent en de dagelijkse  ‘eerste hulp bij social media’. Uit  recent onderzoek blijkt dat horecaondernemers nog te weinig rekening houden met het social mediagebruik van hun gasten; de sessie biedt praktische tips op dit gebied.

De themawerelden zijn: markt, hotel, nachtleven, buiten en fastservice. Daarnaast zijn er debatten, wedstrijden en trendsessies. Alles wat de consument het komende jaar in de horeca kan verwachten, is te zien op de Horecava. Voor leden van de Koninklijke Horeca Nederland zijn daarnaast nog allerlei activiteiten, zoals het jaarcongres en trendtours over de beursvloer. De Horecava bestaat sinds 1957 en werd een begrip in Nederland. De vakbeurs dreigde aan zijn eigen succes ten onder dreigde te gaan. In 1995 werd de massale toeloop ingedamd door voortaan alleen mensen toe te laten die hun KvK nummer (Kamer van Koophandel) kunnen laten zien. De vakbeurs is gratis op uitnodiging. De deuren zijn alle dagen open van 11.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Horecava 2010 in de RAI
Lees ook:Horecava: vakbeurs voor vakbroeders
Lees ook:Horecava 2012 in RAI Amsterdam
Lees ook:Horecava is een must voor de horeca
Lees ook:Horecava 2014 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>