Voetbal: ‘En noú zijn de vrouwen aan de beurt!’

Voetbal: ‘En noú zijn de vrouwen aan de beurt!’ Er heerst spanning alom in voetballand. Het EK vrouwenvoetbal gaat van start en ook nog eens een keer in ons eigen kikkerlandje.  In zeven Nederlandse steden zullen onze dames het opnemen tegen hun Europese rivalen, te starten tegen Noorwegen op 16 juli in Utrecht. Vanaf die datum zal het spannend worden wie er uiteindelijk op 6 augustus in Enschede met de beker vandaar gaat.

Als het aan DJ Timmie ligt gaan ‘zijn’ OranjeLeeuwinnen het heel ver schoppen. D

e kleinste DJ van Europa (1.25m) maakte voor deze gelegenheid een enorme vette opzwepende plaat: “OranjeLeeuwinnen” (youtube: klik hier).
OranjeLeeuwinnen, we gaan winnen, winnen, OranjeLeeuwinnen, we gaan winnen!’ klinkt het keihard door het stadion. Het publiek springt en host mee, precies zoals zijn bedoeling was.
DJ Timmie: ‘Ik ben al heel lang bevriend met één van die meiden en vind het hoog tijd worden dat er eens wat meer aandacht komt voor deze tak van sport.
Mannenvoetbal wordt de hemel in geprezen, nu is het een keer de beurt aan de vrouwen om gehoord te worden.

Lees ook:Bike2Play: fietsen naar Peking voor goed doel
Lees ook:Vitesse verpest feestje Alkmaar
Lees ook:Hartstichting en KNVB zetten in om kinderen meer te laten bewegen
Lees ook:De Kuip viert 75e verjaardag
Lees ook:Honderdste Internationale Vrouwendag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>