Amsterdam Urban Sports Week: 28 april t/m 2 mei

I-amsterdam1Donderdag 28 april tot en met maandag 2 mei vindt voor het eerst de Urban Sports Week Amsterdam (USWA) plaats. Op meerdere locaties in de hoofdstad zijn een groot aantal street events: van BMX, Inline Skating en Basketball tot Skateboarding en Freerunning (programma: zie website). Sportmarketingbureau TIG Sports organiseert de week in samenwerking met de gemeente, Topsport Amsterdam en urban communities.

De stad Amsterdam en TIG Sports hebben de ambitie om het event te laten uitgroeien tot een van de toonaangevende urban events in Europa. Het NK Boulder, het NK Freerunning en het EK Panna maken onderdeel uit van de week. Een ander in het oog springend event is het open kampioenschap Skateboarding, ‘Amsterdam Jam’. Daarnaast zijn er verspreid over de stad andere spectaculaire sport events en in populariteit groeiende sportactiviteiten.

Lees ook:Monster Energy Extreme Freestylers in Gelredome
Lees ook:CityCircus Rotterdam
Lees ook:Modeselektor met eigen event in Melkweg tijdens ADE
Lees ook:Over het IJ Festival 2014
Lees ook:Studio Stekker Festival 2015 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>