Zondag 8 november: RTL GP Dakar Pre-Proloog op Eurocircuit Valkenswaard

426px-Noord-Brabant_in_the_NetherlandsZondag 8 november vindt op het Eurocircuit in Valkenswaard de RTL GP Dakar Pre-proloog plaats. De avond ervoor beleeft het dorp ten zuiden van Eindhoven de Nacht van de Dakar Pre-proloog. Vanaf 12.00 uur is de Markt het domein van de Stoere Mannen Markt (ook toegankelijk voor vrouwen en kinderen) en ‘s avonds worden de Nederlandse deelnemers er gepresenteerd op een groot Dakar-podium.

Het publiek kan de teams volgen vanaf de Markt, maar ook vanuit de horecazaken rondom het plein. Op 19.00 uur begint de avond met de presentatie en om 23.00 uur rijden alle voertuigen naar het Eurocircuit. Zondag gaat het Circuit om 8.30 uur open; de eerste heats beginnen om 10.00 uur. Het programma eindigt om 16.00 uur met de prijsuitreiking en een live optreden op podium RadioNL. Op de paddock kan het publiek voertuigen, coureurs en teamleden van dichtbij bekijken. Daarnaast zijn er verschillende stands en activiteiten, een historisch plein, een Mega Blubber Power Race Stormbaan en kindervertier. Tickets: zie website.

Lees ook:Dakar Pre-proloog op Eurocircuit Valkenswaard
Lees ook:Pre-proloog Le Dakar 2013 in Valkenswaard
Lees ook:WK Superbike in Assen
Lees ook:Superbike*IDM op TT-circuit Assen
Lees ook:Landelijke Motordagen TT Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>