Kampeer- en Caravan Jaarbeurs 2015 in Utrecht

IMG_20160918_163220Woensdag 7 tot en met zondag 10 oktober staat in de Jaarbeurs in Utrecht de 51e editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, ’het begin van je kampeervakantie‘. De nieuwste caravans, campers, vouwwagens en voortenten zijn er te vinden – met maar liefst 187 primeurs – maar ook accessoires en toebehoren voor de ideale kampeervakantie.

De focus ligt dit keer op ‘La Douce France’, een van de meest geliefde vakantielanden van Nederlanders, met baguettes, café au lait, een wijntje, petitfours, amuses, een wijnproeverij en een sfeervol Frans terras met live muziek.  Daarnaast is er ‘een volledig aanbod aan accessoires en toebehoren voor de kampeervakantie en zijn er workshops, presentaties en lezingen. Nieuw dit jaar is een paviljoen vol ‘gepimpte’ oude caravans in retro-stijl – de nieuwste rage op kampeergebied. De beurs is iedere dag open vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Kampeer- en caravanbeurs in de Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer & Caravan 2010 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2011 Utrecht
Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:Kamperen en caravans in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>