Flame Games Amsterdam in Olympisch Stadion

IMG_20161010_145425Zaterdagavond 5 september kan iedereen de kersverse wereldkampioene Daphne Schippers in actie zien komen tijdens de derde editie van de Flame Games Amsterdam in het Olympisch Stadion. Ze is dit jaar het boegbeeld en loopt om 22.15 uur het koningsnummer, de 100 meter sprint. De Flame Games Amsterdam is ‘een uniek topatleet-evenement met een hoog entertainmentsgehalte’. Topsport en breedtesport gaan hand in hand, terwijl de Olympische vlam brandt.

Het voorprogramma begint om 18.30 uur, het hoofdprogramma start om 20.00 uur en sluit af met een vuurwerkshow om 22.30 uur. Het is te hopen dat het weer geen spelbreker speelt: vrijdag kwam het in Amsterdam de hele dag met bakken uit de hemel. Tickets: zie website. Voorafgaand aan het hoofdprogramma kunnen kinderen op het voorplein kennismaken met het leven van een topatleet. Na de voor Nederland meest succesvolle WK ooit worden de Nederlandse atleten bij de Flame Games gehuldigd.

Lees ook:Sonny’s Inc Live in Laren
Lees ook:Woerdense vakantieweek 2014
Lees ook:Festival Dudeljo in Ommen
Lees ook:Senior Games 2009 in Zeeland
Lees ook:New Horizons eerste internationale tentoonstelling over game en kunst in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>