Leerdam Glasstad Taptoe en Glasstadmars

kaart_betuwe_grootZaterdag 30 mei beleeft Leerdam voor de tiende keer de Glasstad Taptoe. Vanwege het 70-jarige bestaan van de Glasstadmars gaat de taptoe een samenwerking aan met de mars. De taptoe is er voortaan in de oneven jaren. Leerdam en de Glasstadmars zijn al 70 jaar onlosmakelijk verbonden met elkaar, net als Leerdam en glas. De glasfabriek staat bekend als ‘Royal Leerdam‘.

Vanaf 13.00 uur start de Glasstadmars. Traditioneel wordt er een defilé afgenomen bij het Hofje van Mevrouw van Aerden. Op het bordes staan de burgemeester en andere hoogwaardigheidsbekleders en een jury beoordeeld de voorbijtrekkende groepen (scholen, verenigingen, individuen, families en muziekcorpsen). Direct na afloop worden op het terrein voor Leerdam Sport de prijzen uitgereikt. De Glasstad Taptoe begint om 20.00 uur en wordt gehouden op het sportcomplex van Leerdam Sport. Tickets: zie website.

Lees ook:Gestolen meesterwerken Leerdam terecht
Lees ook:Nationale Glasdagen Leerdam: vrijdag 9 t/m zondag 11 september
Lees ook:Nationale Taptoe 2014 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Nationale Taptoe 2015 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Voorjaarsfair Lentiade 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>