PSV landskampioen, huldiging zondagmiddag

IMG_20160918_130559De fans van PSV moesten er sinds 2008 op wachten, maar de Eindhovense voetbalploeg heeft de klus geklaard: na 4-1 tegen sc Heerenveen in het Philips Stadion kan de ploeg kan niet meer voorbijgestreefd worden en is voor de 22e keer landskampioen. Eindhoven viert feest. Zondag 19 april wordt de voetbalploeg in Eindhoven gehuldigd.

Om 17.00 uur trekt de Platte Kar met de selectie van PSV van het Philips Stadion door de binnenstad naar het Stadhuisplein. Daar begint om 16.00 uur het feestprogramma. De ploeg wordt er rond 18.15 uur verwacht; een kwartier later begint de huldiging op het bordes van het Stadhuis. Het programma op het Stadhuisplein duurt tot 20.00 uur. De route met de Platte Kar loopt door de Frederiklaan, St. Anthoniusstraat, Willemstraat, Vonderweg, Mathildelaan, Emmasingel, Keizersgracht en Wal. Het kampioensfeest wordt vanaf 16.30 uur live op Omroep Brabant en internet te zien.

Lees ook:Eindhoven viert dubbel feest: maandag huldiging PSV en hockeyclub Oranje Zwart
Lees ook:Opnieuw huldiging voor FC Twente
Lees ook:Huldiging olympische sporters maandag in Assen
Lees ook:Huldiging FC Zwolle
Lees ook:Zwolle viert feest – rondvaart en huldiging PEC Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>