Nationale Open Golf Dagen 2015

nationale-open-golfdag[1]Zaterdag 18 en zondag 19 april vindt de 16e editie plaats van de Nationale Open Golfdagen plaats. Dan openen meer dan 140 golfbanen en -clubs in het hele land vrijblijvend en kosteloos hun deuren om er een kijkje te komen nemen en om gratis deel te nemen aan activiteiten.

Zie ook: Nationale Sportweek

Niet alleen onervaren golfers zijn welkom, maar ook golfers die er een tijdje tussenuit zijn geweest. Lange tijd stond golf bekend als saai en elitair, maar dat is al lang niet meer zo. Golf is ‘een leuke en uitdagende sport voor iedereen’. Alle banen stellen hun eigen programma samen. Een greep uit het aanbod aan activiteiten: rondleidingen, uitleg over de basisvaardigheden, clinics, ‘beat the pro’ en een beginnerscursus. In de clubhuizen is informatie te krijgen over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het zogenoemde 9-stappenplan, speelmogelijkheden en koffie met iets lekkers.

Lees ook:Open Golf Dag 2014
Lees ook:Nationale Open Golfdagen 2013
Lees ook:KLM Dutch Open Golf in Zandvoort
Lees ook:Golfcentrum Rotterdam heropent als Golfcenter Seve
Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>