Dutch Open Darts in Assen

Drenthe-PositionVrijdag 30 januari tot en met zondag 1 februari vindt in De Bonte Wever in Assen de 37e editie plaats van de Dutch Open Darts. In totaal komen 2482 Heren Singles, 266 Dames Singles, 1088 Heren Koppels en 129 Dames Koppels naar De Bonte Wever. De nationale en internationale top is aanwezig. Vrijdag en zaterdag gaan de deuren om 08.30 uur open, zondag om 08.00 uur.

Vrijdag is het koppeltoernooi, zaterdag het single toernooi en zondag strijden de laatste 64 heren en de laatste 16 dames om de prijzen. Om 19.00 uur zijn alle finales afgerond. Op zondagochtend vindt ook de Dutch Open Darts voor de Jeugd plaats (jeugd singles). Vorig jaar deden daar 375 kinderen aan mee. Toeschouwers zijn welkom: tickets zijn uitsluitend tijdens het evenement te koop: zie website. Het complex De Bonte Wever omvat onder meer een 4-sterren hotel, een evenementenhal, een overdekte caféstraat, meerdere restaurants en een subtropisch zwem- en saunaparadijs.

Lees ook:Darts Open Schier 2012
Lees ook:Worldcup Finale Schaatsen in Thialf
Lees ook:Schaatsen: EK Allround & Sprint in Thialf Heerenveen – 6 t/m 8 januari
Lees ook:NK Tafeltennis 2012 in Eindhoven
Lees ook:Schaatsen in Thialf: NK Allround & Sprint, vrijdag 20 t/m zondag 22 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>