ISU EK Shorttack in Dordrecht

IMG_20160516_161248Vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari vindt in Dordrecht het ISU EK Shorttrack plaats, met de strijd om twee individuele titels allround en twee titels op de aflossing. Het hoogtepunt van het shorttrack seizoen belooft een spektakel te worden met spannende races, dj’s en lichtshows. Het toernooi is voor het publiek dé kans om Nederlandse shorttrackers te zien racen tegen internationale toppers.

Zo moet Nederlands kampioen Sjinkie Knegt het opnemen tegen zesvoudig Olympisch kampioen Victor Ahn uit Rusland. Zijn zijn dit weekend de twee favorieten bij de mannen. Bij de vrouwen is regerend Europees kampioen Jorien ter Mors de grote afwezige. De Italiaanse Arianna Fontana en de Britse Elise Christie zijn favoriet bij de vrouwen in Dordrecht. Alle drie dagen zijn compleet uitverkocht, maar de NOS besteedt er volop aandacht aan.

Lees ook:NK Schaatsen: Sven Kramer voor 9e keer winnaar 5.000 meter, Wüst voor 7e keer op 1.500 meter
Lees ook:NK Afstanden: Irene Wüst voor 7e keer winnaar 1.500 meter, Kramer voor 4e keer op 1.500 meter
Lees ook:Vrijdag 12 februari begint in Dordrecht de finale ISU Worldcup Shorttrack
Lees ook:Afscheid Mark Huizinga op NK Judo Heren
Lees ook:Finale EK Korfbal 2010 in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>