PAARD 2015 in Evenementenhal Hardenberg

IMG_20160516_131339Donderdag 22 tot en met zondag 25 januari is de Evenementenhal Hardenberg het domein van de achtste editie van PAARD, ‘hét hippische evenement van het Noord-Oost Nederland’. PAARD 2015 biedt een bijzondere mix van beurs, sport, show en entertainment. Op de beursvloer presenteren exposanten uiteenlopende producten en diensten en in de showpiste vinden shows en demonstraties plaats.

In de showpiste komen de verschillende disciplines van de paardensport aan bod: dressuur, mennen, pony’s en paarden, shows en clincs. Tijdens National Indoor Hardenberg strijden ruiters en hun paarden. Zo is er het Schuttert Masterspringen op donderdagavond en de Rabobank Grote Prijs springen op zaterdagavond. Die avond is er iets speciaals te zien: hoogtespringen zonder zadel. De deuren staan donderdag open van 14 tot 22 uur, vrijdag en zaterdag van 11 tot 22 uur en zondag van 10 tot 18 uur. Tickets: zie website. De KWPN Hengstenkeuring voor Tuigpaarden vond drie jaar plaats op PAARD, maar verhuist dit jaar naar het nieuwe KNSH paardencentrum in Ermelo.

Lees ook:PAARD 2012 in Hardenberg
Lees ook:PAARD 2014 Hardenberg
Lees ook:Paard 2013 in Hardenberg
Lees ook:Donderdag 28 januari: start Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Het Friesch Paarden-Stamboek viert 135-jarig jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>