Breda Future +: internationaal proftennistoernooi met een plus

IMG_20161019_141246Zaterdag 21 tot en met zondag 29 juni is Breda, uitgeroepen tot meest gastvrije stad van het jaar, het domein van Breda Future + plaats, een internationaal proftennistoernooi ‘met een plus’. Zo is het beoordeeld als de beste Future van de wereld. Breda Future + betekent voor de deelnemers onder meer dat er dubbele punten te verdienen zijn en gratis hotelbedden klaarstaan.

Het toernooi kent een sterk deelnemersveld uit meer dan dertig landen. Het publiek kan meer dan louter naar tennis te komen kijken: er zijn veel side-events, zoals de seniorendagen (21-23/6), de kids day op woensdag, de ladies day op donderdag, aangepaste sporten, clinics rolstoeltennis, team tennis, charity dinners en netwerkborrels. De kwalificaties vinden het openingsweekend plaats, het mannen- en vrouwentoernooi de daaropvolgende dagen. Breda Future is alle dagen gratis te bezoeken.

Lees ook:Breda Future mannentoernooi tennis
Lees ook:Tennistoernooi Breda Future 2012
Lees ook:WK BMX 2014 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Breda Hippique: gratis
Lees ook:Graphic Design Festival in Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>