Rentokil opent pop-up insectensnackrestaurant in Hoog-Catharijne

download (1)Zet je tanden in een insect in Rentokils Pestaurant! Daartoe daagt ongediertebestrijder Rentokil uit, dat op woensdag 4 juni een pop-up insectensnackrestaurant opent waar iedereen die durft insecten kan proeven. Op deze manier vragen de ongediertebestrijdingsexperts aan de vooravond van het ‘insectenseizoen’ op ludieke wijze aandacht voor het bestrijden van insecten. De zomer is op komst en ongedierte zoals wespen, vliegen en mieren kunnen dan voor flinke overlast zorgen. Tijd om terug te bijten (Bron: persbericht).

Op het menu van Pestaurant staan o.a. mini muffins met Buffalo wormen, choco-sprinkhanen, sour cream krekels en bbq meelwormen. Volgens foodexperts breekt het eten van insecten als snacks dit jaar nog definitief door. Naast een chef-kok gespecialiseerd in het bereiden van gerechten met insecten, is de entomoloog van Rentokil aanwezig om toelichting te geven op trends en ontwikkelingen op gebied van insectenplagen en bestrijding in Nederland. Pestaurant opent wereldwijd haar deuren: naast Utrecht openen er op 4 juni ook Pestaurants in België, Brazilië, Australië, Denemarken, Dubai, Frankrijk, Trinidad, Turkije, VS en de UK.

 Locatie: Utrecht, Hoog Catharijne (bij ingang Albert Heijn, Moreelsepark)

Tijd: 09.30-17:00 uur

Hoe het werkt: Iedereen die geïnteresseerd is in het proeven van een insect mag langskomen. Reserveren is niet nodig/mogelijk. Het restaurant heeft een buffet waar iedereen zijn keuze kan maken, om deze aan de aanwezige sta-tafels op te eten.

Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam opent op 3 december schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’
Lees ook:Moeke opent haar deuren in Delft
Lees ook:Kerkennacht 2013
Lees ook:Chocoa 2015 – chocolade in Amsterdam
Lees ook:Dineren op hoog niveau in de Rembrandt Tower tussen unieke Rembrandt-collectiestukken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>